Avancer
Bestuur- & Managementadvies
Project- & Interimmanagement
Training & Coaching
Commissariaat
Mediation
Contact 

Avancer . 06 - 5360 1660 . eckhardt@avancer-advies.nl


Training & Coaching

Avancer biedt coaching en training om het persoonlijke en collectieve functioneren te verbeteren. Wij richten ons op leiderschapsstijlen, persoonlijke-, management- en samenwerkingsvaardigheden. Dit kan zowel ontwikkeld worden voor individuele vraagstukken als voor teams, zoals directie- en managementteams en bijvoorbeeld ondernemingsraden.

Adviezen en oplossingen

De trainer/coach hanteert beproefde methoden om samen met de opdrachtgever, medewerker, directie of leidinggevende, naar de juiste oplossing te zoeken. De Avancer-coach geeft tips om de volgende sprong in de ontwikkeling mogelijk te maken. Tevens is Avancer een gesprekspartner en adviseur bij (strategische) opleidingsvraagstukken van bedrijven en instellingen of branches.

Opleidingen en groepstrainingen

Avancer verzorgt als partner van CMC Mediation groepstrainingen voor mediation en conflicthantering. Deze trainingen zijn ondermeer gericht op professionals die met een zekere regelmaat in aanraking komen met conflictsituaties, zoals HR-adviseurs, baliemedewerkers, juridische adviseurs, leidinggevenden en professionals binnen onderwijsinstellingen. Avancer BV is tevens 50% aandeelhouder van SCT Vervoersopleidingen BV. SCT Vervoersopleidingen is al jarenlang de specialist voor trainingsprogramma’s voor het hoger- en middenkader en voor operationele medewerkers van bedrijven in de transport en logistieke sector.